Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inRegio Heerlen
Heb jij als podotherapeut passie voor je vak en wil je je hier helemaal op kunnen richten? Reageer dan nu op deze vacature voor een podotherapeut in de regio Heerlen.
inRegio Noord-Holland
Een GGZ-instelling in de regio Noord-Holland is op zoek naar een GZ-Psycholoog Psychotrauma. Bij interesse, reageer vandaag nog!
inLimburg
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van verpleegtechnische handelingen? Neem dan contact op.
Bekijk alle vacatures

Over Spijtenburg Zorg

Over Spijtenburg Zorg

Spijtenburg Zorg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies in de zorg. Wij kennen de volgende specialismen:

 • Zorg uitvoerende functies, zoals Psychologen, Arbeidsdeskundigen, Verpleegkundigen, etc.
 • Niet-zorg uitvoerende functies op het niveau van Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, management, staf en beleid. 

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en kandidaten dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en zorgvuldig hebben onderhouden. Daarnaast bestaat ons team uit senior consultants met een lange staat van dienst binnen de zorg. Door deze combinatie weten wij altijd de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

Onze kernwaarden

Spijtenburg laat zich bij haar dienstverlening leiden door de volgende kernwaarden:

 • Klantgerichtheid
  Onze opdrachtgevers ervaren Spijtenburg als een bureau dat haar dienstverlening goed afstemt op de wensen en situatie van de klant. We nemen regelmatig contact op om de voortgang te bespreken en dragen kandidaten voor die in hoge mate aansluiten bij het functieprofiel.
 • Duurzaamheid
  Het ontwikkelen en behouden van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kandidaten staat centraal in het handelen van Spijtenburg. Het is dan ook kenmerkend dat opdrachtgevers al jaren terug blijven komen bij Spijtenburg.
 • Resultaatgericht
  We gaan voor resultaat. Hierdoor werken wij op basis van No cure, No Pay.
 • Professionaliteit
  We werken in teamverband met een doorontwikkelde aanpak die regelmatig wordt bijgesteld aan de hand van ervaringen en inzichten.

De naam Spijtenburg

De naam Spijtenburg is afkomstig van Slotje Spijtenburg. Slotje Spijtenburg was gebouwd naast Slotje Brakestein in het Brabantse Oosterhout, waar ons kantoor tot mei 2008 gevestigd was.

Slotje Spijtenburg is rond het jaar 1500 gebouwd door Jan Henrick Adriaen Oomen, een rijke boer uit Oosterhout. Deze boer wilde een eigen slotje bouwen naast de andere slotjes aan de Ridderstraat in Oosterhout. De andere slotjes waren in het bezit van mensen van adel, die niet accepteerden dat een boer zich zou vestigen naast de andere slotjes. De heer Oomen heeft vervolgens besloten om zijn slotje zodanig te bouwen dat zijn adellijke buren tegen de achterzijde van zijn slotje aankeken. Toen de bouw van zijn slotje gereed was, besloot hij het de naam Spijtenburg te geven.

Ga naar:

Meer informatie

Spijtenburg richt zich tevens op de bemiddeling van Artsen en Medisch Specialisten en kandidaten binnen het Onderwijs en de Overheid.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close