Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inRegio Heerlen
Heb jij als podotherapeut passie voor je vak en wil je je hier helemaal op kunnen richten? Reageer dan nu op deze vacature voor een podotherapeut in de regio Heerlen.
inRegio Noord-Holland
Een GGZ-instelling in de regio Noord-Holland is op zoek naar een GZ-Psycholoog Psychotrauma. Bij interesse, reageer vandaag nog!
inLimburg
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van verpleegtechnische handelingen? Neem dan contact op.
Bekijk alle vacatures

Himmet Gurel

Himmet  Gurel
Naam: Himmet Gurel
Mobiel: +31 6 3021 2477
Werk telefoon: +31 76 2063 333

Over

Als Consultant bij Spijtenburg Werving & Advies is Himmet Gürel actief in de bemiddeling voor onze toonaangevende opdrachtgevers binnen de zorgsector. In zijn rol helpt hij specialisten in de zorg en opdrachtgevers om duurzaam te verbinden. De belangrijkste basis hiervoor is vertrouwen en dit realiseert hij door transparantie en eerlijkheid voorop te stellen. Dankzij deze krachten stelt hij ons en anderen in staat te versnellen door focus op ontwikkeling, productiviteit en continue verbetering.

Dankzij zijn Bedrijfskundige achtergrond heeft hij een brede kijk op verschillende onderwerpen binnen een organisatie. Dit geeft hem de kracht om te anticiperen op latente behoeftes van beide partijen en creëert op deze manier de beste match.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of volgende stap in je carrière? Neem dan contact op met Himmet Gürel om te kijken wat hij kan betekenen.

Specialismen: Psychologen, Arbeidsdeskundigen, Verpleegkundigen, Management, Staf en Beleid.

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close