Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inAmersfoort
Wil jij als basispsycholoog voor asielzoekers voor 24 à 36 uur aan de slag in Amersfoort? Neem dan contact met ons op.
inRegio Heerlen
Heb jij als podotherapeut passie voor je vak en wil je je hier helemaal op kunnen richten? Reageer dan nu op deze vacature voor een podotherapeut in de regio Heerlen.
inDen Haag
Ambieer jij een zelfstandige functie met ruimte voor professionele ontwikkeling en veranderingsgericht werken? Reageer dan vandaag nog!
Bekijk alle vacatures

Nathalie van Tilborgh

Nathalie  van Tilborgh
Naam: Nathalie van Tilborgh

Over

Mijn naam is Nathalie van Tilborgh en ik werk sinds februari in de rol van Recruiter Zorg bij Spijtenburg. Als persoon ben ik iemand die makkelijk contact legt, erg gedreven is en die veel waarde hecht aan openheid en eerlijkheid.

In mijn rol ben ik zowel verantwoordelijk voor recruitment als voor de ondersteuning van de consultants. Het geeft mij voldoening als zaken goed geregeld zijn voor een ander en dat ik daar mijn steentje in kan bijdragen.

Kijkend naar de functies die ik eerder heb uitgevoerd heeft het dienstverlenende aspect altijd wel centraal gestaan. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de uitzendbranche, waar ik als intercedent diverse klanten in de financiële sector heb bediend. Het geeft mij energie als ik anderen kan ‘ontzorgen’ in de behoefte die zij hebben of het vraagstuk dat er ligt.

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close