Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inRegio Heerlen
Heb jij als podotherapeut passie voor je vak en wil je je hier helemaal op kunnen richten? Reageer dan nu op deze vacature voor een podotherapeut in de regio Heerlen.
inRegio Noord-Holland
Een GGZ-instelling in de regio Noord-Holland is op zoek naar een GZ-Psycholoog Psychotrauma. Bij interesse, reageer vandaag nog!
inLimburg
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van verpleegtechnische handelingen? Neem dan contact op.
Bekijk alle vacatures

Patricia Kruisbrink

Patricia  Kruisbrink
Naam: Patricia Kruisbrink
Mobiel: +31 6 1253 5044
Werk telefoon: +31 76 2063 333

Over

Mijn naam is Patricia Kruisbrink en binnen Spijtenburg ben ik werkzaam als senior consultant zorg en overheid.

Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt binnen de publieke sector, heb ik bewust de overstap gemaakt naar werving en advies. Mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan als directeur, manager en bestuurlijk adviseur zet ik met veel enthousiasme in voor werving- en adviestrajecten.

Ik ben een creatieve generalist en verbinder en ik benut deze eigenschappen om buiten de ‘gebaande paden’ te denken en te handelen, zonder de specifieke vraag en wensen van opdrachtgever en kandidaat uit het oog te verliezen. Met een betrokken team van professionals richten we ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten. Dit bereiken we door met aandacht te luisteren, dóór te vragen en onszelf te overtreffen.

In een arbeidsmarkt waarin personeel alleen maar een schaarser goed wordt, is het zaak om nog nadrukkelijker te kijken naar ‘transferable skills’ en naar nieuwe oplossingen voor bestaande vraagstukken. In mijn advies naar opdrachtgevers voor de niet-zorg uitvoerende functies en overheidsfuncties denk ik graag mee in niet-standaardoplossingen waarbij kwaliteit en professionaliteit altijd voorop blijven staan.

Voor de bemiddeling van zorg uitvoerende functies ben ik samen met mijn collega Ron Broere verantwoordelijk voor de portefeuille psychiaters. Met een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten zetten wij ons in om vraag en aanbod zo snel mogelijk bij elkaar te brengen met de insteek zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’ aan de kant van opdrachtgever en kandidaat.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je naar de juiste kandidaat voor die uitdagende functie? Ik kom graag met je in contact om samen tot dé match te komen.

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close