Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via:

Of via het

Contactformulier

Recente vacatures
inRegio Heerlen
Heb jij als podotherapeut passie voor je vak en wil je je hier helemaal op kunnen richten? Reageer dan nu op deze vacature voor een podotherapeut in de regio Heerlen.
inRegio Noord-Holland
Een GGZ-instelling in de regio Noord-Holland is op zoek naar een GZ-Psycholoog Psychotrauma. Bij interesse, reageer vandaag nog!
inLimburg
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van verpleegtechnische handelingen? Neem dan contact op.
Bekijk alle vacatures

Hoe kan Spijtenburg uw organisatie van dienst zijn?

Spijtenburg Zorg kan u begeleiden bij de vervulling van uw vacatures voor zorg uitvoerende en niet-zorg uitvoerende functies.

 • Zorg uitvoerende functies, zoals Psychologen, Arbeidsdeskundigen, Verpleegkundigen, etc.
 • Niet-zorg uitvoerende functies op het niveau van Raad van Toezicht, Raad van Bestuur, management, staf en beleid.

Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwd bestand van ervaren kandidaten voor dergelijke functies die beschikbaar zijn voor vaste en/of tijdelijke functies.

Werving & Selectie

Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van zorg uitvoerende en niet-zorg uitvoerende functies. Onze consultants kennen de zorgsector van nabij, omdat zij er zelf jaren in gewerkt hebben.

Spijtenburg voert de totale werving uit tot en met de definitieve selectie. Uiteraard is het mogelijk om deze aanpak op maat aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.

Interim Management

Spijtenburg Zorg verzorgt verschillende vormen van Interim Management:

 • Waarneming
 • Verandermanagement
 • Crisismanagement
 • Coaching

Ervaren interim kandidaten worden ingezet om gedurende een bepaalde periode uw team of organisatie tijdelijke te versterken. Het kan bijvoorbeeld gaan om een waarneming bij langdurige ziekte, de uitvoering van een project, of het begeleiden van een reorganisatieproces.

Onze kandidaten werken op alle managementniveaus. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over uitgebreide (management-)ervaring. Hierdoor kunnen zij organisatievraagstukken goed overzien en weten snel tot de kern door te dringen.

Advies Governancevraagstukken

Leden van Besturen en Raden van Toezicht stellen zichzelf regelmatig te vraag: Doe ik het goed? Volg ik de regels en de code? Hoe kan ik meer grip krijgen? Welke taken moeten wij uitvoeren vanuit wetgeving en governance code? Welke risico’s lopen wij? Hoe borgen wij de bewaking van de identiteit en continuïteit van onze organisatie? Hoe gaan wij om met het dilemma toezicht houden op afstand versus betrokkenheid?

Adviseurs van Spijtenburg begeleiden Besturen en Raden van Toezicht bij de beantwoording van deze vragen. De jaarlijkse evaluatie vormt een goed moment om hier aandacht aan te besteden.

Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Continuïteit, risicomanagement, identiteit en strategie, besteding van publieke gelden.
 • Werkgevers-, advies- en toezichthoudende rol.
 • Governance code en koppeling met uitvoering (commissies, toezichtskader).
 • Interne samenwerking, commissies, ontwikkeling van leden, relatie met bestuurder(s) (boardroom dynamics).
 • Relatie met stakeholders (extern toezicht, medezeggenschap, accountant en anderen).

Bestuurders en toezichthouders krijgen hierdoor meer grip op de uitvoering van taken met borging van de identiteit en continuïteit van de organisatie. Zij hebben meer zicht op risico’s. Een meer professionele Raad van Toezicht leidt tot een betere interne samenwerking en een betere relatie met bestuurder(s).

Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close