Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Vacature Klinisch Psycholoog

Beschik jij over een afgeronde opleiding als klinisch psycholoog? En ben je op zoek naar een klinisch psycholoog vacature? In vast dienstverband of een interim functie? Spijtenburg Zorg beschikt over een ruim aanbod binnen diverse specialismen. Denk hierbij aan een functie bij een polikliniek, binnen het trauma- en infantteam, de volwassenenzorg, persoonlijkheidsproblematiek of kind en jeugd. Met regelmaat hebben wij diverse vacatures klinisch psycholoog beschikbaar.

Naast een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog is het uiteraard vanzelfsprekend dat je beschikt over een geldige BIG registratie. Verder heb je bij voorkeur ervaring, maar in ieder geval affiniteit, met het specialisme binnen de betreffende vacature klinisch psycholoog. Tevens behoort het opvragen van een positieve Verklaring Omtrent Gedraag (VOG) vaak tot de procedure.

Verantwoordelijkheden binnen een klinisch psycholoog vacature

Als klinisch psycholoog voer je o.a. psychologische en psychotherapeutische behandelingen uit bij patiënten met (complexe) psychiatrische problematiek. Denk hierbij aan depressieve-, angst- of persoonlijkheidsstoornissen. Je bent dus verantwoordelijk voor het voeren van intakegesprekken, het geven van behandeladviezen, het opstellen van behandelplannen en het geven van consultatie. Tevens kun je ook deelnemen aan (of leidinggeven aan) multidisciplinaire besprekingen en andere functiegerichte overlegvormen.

Dit alles doe je binnen de gespecialiseerde gezondheidszorg. Een vacature klinisch psycholoog kan open staan in een psychiatrisch ziekenhuis, een algemeen ziekenhuis, een revalidatie-instelling, een kinderpsychiatrische instelling of een TBS-kliniek. Uiteraard kun je als klinisch psycholoog ook aan de slag binnen je eigen praktijk.

Meer weten over de mogelijkheden?

Door onze ruime ervaring binnen de gezondheidszorg zijn wij op de hoogte van wat er speelt binnen de sector. Onze consultants helpen je dan ook graag bij het vinden van dé klinisch psycholoog vacature. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via 0162-420110. Uiteraard kun je hieronder ook ons overzicht ‘vacatures klinisch psycholoog’ bekijken.

Klinisch Psycholoog Psychiatrie en Verslaving - omgeving Apeldoorn

Wil jij aan de slag als Klinisch Psycholoog op de afdeling Psychiatrie en Verslaving (24-36u p/w) in regio Apeldoorn? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 24-04-2019
Referentie nr:#SPNT06887

Manager Zorg ( Psychiater/ Klinisch Psycholoog) - Regio Rotterdam

Wil jij als Manager Zorg aan de slag bij een instelling voor Forensische Zorg in de regio Rotterdam? Reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 24-04-2019
Referentie nr:#SPS06886

Klinisch Psycholoog - Deventer

Wil jij als Klinisch Psycholoog aan de slag bij een GGZ-instelling in Deventer? Reageer dan direct!
Gepubliceerd: 18-04-2019
Referentie nr:#SPS06880

GZ-psycholoog volwassenenzorg/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog - Den Haag

Spijtenburg is voor een organisatie met een locatie te Den Haag op zoek naar een GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog die van aanpakken weet.
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#SPS06189

Manager Behandelzaken – TOPGGz (GZ-Psycholoog/ Klinisch Psycholoog) - Regio Noord-Holland

Een TOPGGz instelling in Noord-Holland is op zoek naar een ambitieuze Manager Behandelzaken. Bij interesse, reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 01-04-2019
Referentie nr:#SPS06552
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close