Twitter Zorg Vacatures
Facebook Zorg Vacatures
LinkedIn Zorg Vacatures
Spijtenburg Zorg
Zorg vacatures - Spijtenburg Zorg

 

Vacature Verpleegkundig Specialist

Op zoek naar een verpleegkundig specialist vacature? Dan ben je bij Spijtenburg Zorg op het juiste adres. In de meeste specialismen waarin je je als verpleegkundig specialist kunt laten registreren bieden wij een verpleegkundig specialist vacature aan. Denk hierbij aan preventieve zorg bij somatische aandoeningen, acute zorg bij somatische aandoeningen, intensieve zorg bij somatische aandoeningen, chronische zorg bij somatische aandoeningen en geestelijke gezondheidszorg.

Taken en verantwoordelijkheden

In onze vacatures verpleegkundig specialist verricht je zowel verpleegkundige als medische taken. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van het behandelplan en voor het verloop van het behandeltraject. Uiteraard is een groot deel van je taken en verantwoordelijkheden ook afhankelijk van de organisatie waar je uiteindelijk terecht komt. Wij raden je dan ook aan om ons overzicht met vacatures te bekijken.

Waar moet je aan voldoen?

Om in aanmerking te komen voor een vacature verpleegkundig specialist beschik je in ieder geval over een afgeronde HBO-V opleiding en ben je BIG-geregistreerd als verpleegkundig specialist. Daarnaast wordt er vaak (bij voorkeur) ervaring gevraagd in de betreffende sector en wordt er verwacht dat je zorgvuldig en zelfstandig werkt, goed kunt samenwerken en de ontwikkelingen in het vakgebied bijhoudt.

Wil je meer weten over onze vacatures verpleegkundig specialist? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag dat wij actief voor je op zoek gaan? Neem dan contact op met één van onze consultants. Zij helpen je graag bij het vinden van een baan die past bij jouw kennis en ervaring.

Uiteraard kun je ook hieronder ons overzicht met vacatures verpleegkundig specialist bekijken.

Ambulant Verpleegkundige of SPV voor het VIP-team - Regio Amsterdam

Wil je aan de slag gaan als Ambulant Verpleegkundige of SPV binnen het VIP-team van een GGZ-instelling in de regio Amsterdam? Reageer dan vandaag nog!
Gepubliceerd: 30-11-2018
Referentie nr:#SPS06553

Verpleegkundige - ART Klinische Woonbegeleiding - Regio Etten-Leur

Een GGZ-instelling in de regio Etten-Leur is op zoek naar een Verpleegkundige voor de ART Klinische Woonbegeleiding. Bij interesse, reageer vandaag nog!
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#SPS06605

Verpleegkundige HIC - Utrecht

Ben jij een BIG geregistreerd verpleegkundige en heb je minimaal twee jaar klinische ervaring binnen de ggz? Wellicht is deze functie dan iets voor jou! 
Gepubliceerd: 20-11-2018
Referentie nr:#SPLS06566

Psychiatrisch verpleegkundige - Barendrecht

Wil jij aan de slag als Verpleegkundige in Barendrecht voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie? Kijk dan verder!
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#SPS06541

Verpleegkundige - Dordrecht

Wil jij aan de slag als Verpleegkundige in Barendrecht en Dordrecht voor Spoedeisende Kinder- en Jeugdpsychiatrie? Kijk dan verder!
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#SPS06539
Geen passende vacature gevonden?

Kun je tussen het aanbod voor de 'verpleegkundig specialist' geen passende functie vinden? Het kan zijn dat we een toch een functie beschikbaar hebben, die nog niet op de website is gepubliceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0162-420110 of schrijf je direct in via de website.
Spijtenburg gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close